İskenderun Bölgesi Milli Taekwondo Hakemlerimizden Sayın Ali Ekber Yaratılmış’ın ölmediği ve aramızda olduğu haberini büyük bir sevinçle öğrenmiş bulunmaktayım.
Diğer taraftan; Adana bölgesi taekwondo antrenörlerinden ve milli
hakemlerimizden Sayın Çetin Topçuoğlu’nun ihh yardım konvoyundaki “Mavi Marmara” gemisiyle Gazze’ye insani yardım götürürken İsrailli askerlerin alçakça saldırısı sonucunda şehit düşmüştür. Kendisine Canab-ı Allah’tan rahmet, kıymetli eşi Avrupa Poomsae Şampiyonumuz Sayın Çiğdem Topçuoğlu’na, ailesine, camiamıza ve tüm Türk milletine başsağlığı dileriz.
Aynı konvoyda bulunan Avrupa Poomsae Şampiyonumuz Sayın Çiğdem Topçuoğlu da ihh yardım konvoyunda Gazze’ye insani yardım için bulunmaktaydılar. Kendisine başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce aramıza dönmesini temenni ediyoruz.
Türkiye Taekwondo Federasyoınu Yönetim Kurulu ve Kurulları adına
Başkan
Dr. Metin Şahin





