| Fotoğraflar |
| ŞAMPİYONA FOTOĞRAFLARI |
Dünya Taekwondo Federasyonu (WTF) tarafından düzenlenen 9. Taekwondo Poomse Dünya Şampiyonası, Meksika’nın Aguascalientes şehrinde devam ediyor.
46 ülkeden yaklaşık 500 sporcunun mücadele ettiği şampiyonanın üçüncü gününde Türkiye 1 Gümüş ve 2 Bronz madalya daha kazandı.
Böylece Taekwondo Poomse Milli Takımı ilk üç gün sonunda madalya sayısını 2 altın, 2 gümüş ve 5 bronz ile 9’a çıkardı.
Şampiyonanın üçüncü gününde;
18 – 30 Yaş Erkek Takım kategorisinde Habip Okçu, Ali Kemal Ustabaş ve Adil Tekin üçlüsü tatemiye çıktı ve sergiledikleri performansın ardından topladıkları puanlarla Dünya İkincisi olarak gümüş madalya kazandı.
41 – 50 Yaş Ferdi Bayan kategorisinde yarışan Nesibe Altun ile 30 Yaş Üzeri İkili Takım ( Pair ) kategorisinde Meryem Yavuz ve Mevlüt Pekcan’dan oluşan ikili takım Dünya Üçüncüsü olarak bronz madalya kazandılar.
Free Style | 18 Yaş Üzeri İkili Takım ( Pair ) kategorisinde ise Fatma Törehan ve Seyyid Burhaneddin Fırat’dan oluşan ikili takım dünya altıncısı oldu.








